Välkommen till vår medlemsklubb

Vi vill att du som gäst ska känna att vi uppskattar din lojalitet. Vi på Pite Havsbad Group vill tacka dig för att du är gäst hos oss och ge dig något tillbaka. Varmt välkommen till kundklubben!

Som medlem i vår kundklubb får du exklusiva medlemserbjudanden, förtur på boende och biljetter till våra nöjen och beachpartyn, fri ombokning samt deltar i utlottningar som sker löpande under året. Kundklubben gäller på alla våra hotell: Pite Havsbad, Cape East, Hotell Laponia, Hemavans Högfjällshotell, Skogen hotell och Nordkalotten. Och det bästa av allt: medlemskapet kostar ingenting!

Dela på email
Tipsa en vän

Alla medlemmar har möjlighet att vinna boendeupplevelser på våra hotell:

Villkor: Utlottningen sker 31/8-2020.

Priset på Pite Havsbad avser 1 veckas logi på hotell / camping / stuga (2 vuxna och 2 barn) sommaren 2021. Priset på Cape East avser logi i dubbelrum inklusive entré till spa (2 personer). Priset på Hotell Laponia avser logi i dubbelrum (2 personer). Priset på Hemavans Högfjällshotell avser logi i Guldbollen (max 10 personer)

Vinsten på Cape East, Hotell Laponia, Hemavans Högfjällshotell kan nyttjas till och med 31/12-2020. Vinsten på Pite Havsbad kan nyttjas till och med 31/7-2021 (med reservation för fullbokning). Kan ej bytas mot presentkort eller kontanter. Resan till och från våra anläggningar bekostas av vinnaren. Du måste vara 18 år för att delta i utlottningen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna kontaktas via e-post.