Bokningsvillkor & Policys

Storgatan 45, 933 33 Arvidsjaur, Sverige
Organisationsnummer: 556573-7292 

Så hanterar vi personuppgifter

Hotell Laponia hanterar dina personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen GPDR och värnar om den personliga integriteten vid hanteringen av dina personuppgifter. Personuppgifter sparas i 14 månader.

Genom att använda Hotell Laponias webbplats accepterar du att Hotell Laponia aktivt samlar in, hanterar, lagrar och använder, samt på annat sätt behandlar, dina personuppgifter för att Hotell Laponia och samarbetsbolag ska kunna tillhandahålla de produkter och tjänster som tillhandahålls via Hotell Laponias webbplats.

För personer under 18 år krävs som utgångspunkt vårdnadshavares samtycke för registrering och hantering av personuppgifter. Genom att samtycka till dessa villkor bekräftar du att du antingen är över 18 år eller att din vårdnadshavare samtycker till att Hotell Laponia lagrar och hanterar dina personuppgifter i enlighet med dessa villkor. Hotell Laponia förbehåller sig rätten att få samtycket verifierat.

Hotell Laponia har rätt att använda dina personuppgifter för att skicka ut information om erbjudanden och produkter till dig. Önskar du inte ta del av sådan information ber vi dig kontakta oss genom att skicka mail till info@hotell-laponia.se

Hotell Laponia kan komma att anlita underleverantörer för att fullgöra ett flertal olika funktioner som till exempel marknadsföring och tekniska tjänster för webbplatsen. Dessa underleverantörer kan i vissa fall få tillgång till användares personuppgifter om det är nödvändigt för att de ska kunna utföra ett uppdrag åt Hotell Laponia. Hotell Laponia  behandlar alla personuppgifter med största försiktighet och Hotell Laponia underleverantörer får endast använda personuppgifter för att utföra uppdrag åt Hotell Laponia. Underleverantörer har inte rätt att spara personuppgifter och har inte rätt att använda dem på något annat sätt än att följa sitt uppdrag för Hotell Laponia.
Användaren har rätt att efter en skriftlig ansökan hos Hotell Laponia få information om vilka personuppgifter som finns registrerade om användaren. Eventuella felaktiga personuppgifter kan användaren be att få rättade. Användaren kan också ansöka om att få personuppgifter raderade. En sådan ansökan lämnas till Hotell Laponia genom att du skickar e-post till info@hotell-laponia.se    

Cookies & Spårning

Hotell Laponias webbplats använder cookies enligt nedan. Genom att inte stänga av cookies i din webbläsare och fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med denna Cookie Policy och underliggande behandling av personuppgifter (om tillämpligt).

Du kan ändra ditt val genom att när som helst ändra din webbläsares inställningar. Om du inaktiverar cookies kan det påverka relevansen av våra annonser eller möjligheten för våra annonsverktyg att exkludera dig som utfört ett köp från att mottaga annonser för en produkt du redan köpt.

Cookies är små textfiler som sänds till, och lagras på, din enhet (mobil, dator eller surfplatta) och som är vanligt förekommande på internet. En del är nödvändiga för att du ska kunna använda webbplatsens funktionalitet fullt ut, och andra används för att förbättra din användarupplevelse och underlätta navigation på webbplatsen.

Läs vår fullständiga Cookie Policy här

Sociala medier

Vi vill uppmana dig som följare på våra sociala medier att hålla en god ton och respektera varandra på våra sociala kanaler. Därför har vi tagit fram en policy med riktlinjer där vi klargör vad som inte är okej och därav kommer att plockas bort på våra Sociala medier.

Vi uppmanar alla våra gäster att lämna recensioner efter sitt besök, men är tacksamma om ni i förstahand lämnar era synpunkter via formuläret som skickas ut till er e-post vid utcheckning alternativt att ni berättar om er upplevelse till vår reception vid utcheckning. Detta ger oss en bättre möjlighet att vidta åtgärder. 

Hotell Laponia diskuterar inte frågor om ersättning eller brott i sociala medier. Dessa frågor måste gå via e-post, telefon eller direkt på plats.

Hotell Laponia kan komma att radera kommentarer eller inlägg som innehåller följande:

  • Publicering av upphovsrättsskyddat material.
  • Publicering av personuppgifter.
  • Kränkningar som är riktad mot exempelvis en etnisk grupp, sexuell läggning, kön, politisk åsikt, yrke eller religion.
  • Svordomar och obscena ord.
  • Personliga angrepp och ärekränkande inlägg
  • Pornografiska, rasistiska eller sexistiska yttranden.
  • Uppmaningar till brott eller på annat sätt bryta mot svensk lag.
  • Hot, trakasserier, skvaller eller lögner.

Bokningsvillkor

Minimiålder för att göra en rumsbokning är 18 år, samt att alla måste vara 18 år fyllda. För minderåriga resenärer skall minst en förälder eller annan vuxen per bokat objekt medfölja och ansvara. Incheckning från klockan 15.00 och utcheckning senast kl. 11.00. Rummet är reserverat för Er ankomst till senast klockan 18.00 om inte annat är överenskommits, därefter annulleras bokningen. 

Webbplats

Ansvarsbegränsning

Hotell Laponia lämnar inga garantier i fråga om webbplatsens funktion eller tillgänglighet. Inte heller garanterar Hotell Laponia att den information som hålls tillgänglig på webbplatsen är korrekt eller fullständig. Detta gäller information om såväl produkter, tjänster och erbjudanden som annan information som tillhandahålls på webbplatsen.
Således utesluts allt ansvar för såväl direkt som indirekt skada orsakad av webbplatsens nyttjande eller information som webbplatsen tillhandahåller i den mån inte annat följer av tvingande lag.

Ändring av webbplats och användningsvillkor

För att förbättra din användning av denna webbplats kan Hotell Laponia komma att göra ändringar. Hotell Laponia förbehåller sig rätten att, utan föregående upplysning, göra de förbättringar, förändringar, tillägg eller borttagande av information på webbplatsen som Hotell Laponia anser nödvändiga. Vidare förbehåller sig Hotell Laponia rätten att göra ändringar i dessa villkor. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen efter att sådana ändringar har publicerats accepterar du ändringarna.