Konferens i Sameland

Naturnära konferenspaket i Sameland

Sameland med sitt naturnära läge ligger endast 10 minuters promenad från hotellet.
Här erbjuds ett bad i Olletjärn, bastu, relax och badtunna för att smälta dagens intryck. I restaurangen äter ni en god bit mat och insuper känslan av att vara långt borta.

I paketet ingår: Lunch, konferenslokal, eftermiddagsfika, middag, bastu, relax och badtunna, övernattning, frukost, förmiddagsfika, konferenslokal och lunch.
Kvällen tillbringas på Sameland med middag i restaurangkåta, bastu, relax och badtunna.

Boende på Sameland:
Förläng vistelsen på Sameland med övernattning i våra A-frame stugor eller Timber Lodge.
Läs mer om boende på Sameland

Offertförfrågan

Offertförfrågan

Är ni intresserad av att hålla er nästa konferens hos oss och vill veta mer? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort som möjligt.

Fakta

I Paketet ingår:

  • Konferens Lunch – Lunch (lunch, konferenslokal, eftermiddagsfika, middag, övernattning, frukost, förmiddagsfika, lunch)
  • Middag på Sameland i restaurangkåta
  • Bastu, relax och badtunna på Sameland
  • Minimum 10 personer

Konferens av högsta kvalitet

Att vi är Norrlands näst största hotell- och konferensanläggning är till fördel även för de mindre sammankomsterna. Ni finner det mesta inom hotellets väggar. Vi har lokaler som passar alla ändamål, från det lilla mötet till den stora kongressen.

Vår styrka är vårt läge, anläggning, faciliteter och samarbetspartners. Våra ledord är gemytlig service, stil och utmärkt mat. Vi har ett gediget aktivitetsprogram och i samarbete med de bästa kan vi skräddarsy konferenser efter era önskemål.

Kontakta oss för mer information eller fyll i formuläret för offertförfrågan.

Hälsningar
Fernanda Fjellner

Andra erbjudanden