Perch fillet
with butter-fried chanterelles and dill sauce
Abborrfilé med smörstekta kantareller och skarpsås
Vegan Bourguignon
with beluga lentils, mushrooms and onions. Served with barley rice
Vegansk bourguignon med belugalinser, svamp och lök. Serveras med
matkorn
Tagliatelle with cashew and basil cream
Creamy pasta with sauteed peppers, broccoli, sun-dried tomatoes and
cream made of lemon, basil and cashews. Vegetarian can be made vegan.
Tagliatelle med cashew- och basilikakräm. Krämig pasta med sauterad
paprika, broccoli, soltorkade tomater samt kräm med citron,
basilika och cashewnötter.
Tagliatelle Bolognese
Classic Italian bolognese. Topped with grated parmesan.
Klassisk italiensk bolognese. Toppad med riven parmesan.
Caesarsallad
Caesar salad with croutons, parmesan and dressing
med krutonger, parmesan och dressing
Caesar salad with grilled chicken
Cesarsallad med grillad kyckling
Caesar salad with bacon
Cesarsallad med bacon
Caesar salad with smoked tofu (Vegan)
Cesarsallad med rökt tofu
Venison Tenderloin
with Wästerbotten and salsify. The cheese is produced 2.5 hours’ drive
south of Arvidsjaur in Burträsk.
Hjortinnanlår med Wästerbotten och Svartrötter
Seasoned reindeer
with spruce shoots needles, pickled red onion and sun
sun-dried tomato cream.
Lapland meets Italy. Fusion food at its best!
Kryddsotad ren med granbarr, syltad rödlök och soltorkad tomatcreme.
Lappland möter Italien. Fusionfood at its best!